Steigerhouten Meubelen

Gewi Steigerhout uw adres voor meubelen van steigerhout. Steigerhout heeft een stoere en robuuste uitstraling. Meubelen van steigerhout zijn niet alleen trendy en mooi, maar steigerhout is duurzaam, waterafstotend en onderhoudsvriendelijk. Bovendien zijn tuinmeubels van steigerhout snel droog na een regenbui.

Wij vervaardigen meubelen van steigerhout. Op maat, voor zowel binnen als buiten. Al onze meubelen worden met zorg voor u vervaardigd. We leveren vakmanschap, service en kwaliteit tegen een goede prijs.

Legio meubelmogelijkheden met steigerhout

Steigerhout leent zich voor tal van meubeltoepassingen. Bijvoorbeeld als sfeervolle eet/werktafel in de woonkamer. Of avontuurlijke hoogslaper in de kinderslaapkamer. Wat dacht u van een waterbestendige badkamerkast? Of natuurlijk een relaxed buitenmeubel op het terras, in de tuin of overdekte buitenplaats.

Steigerhouten meubelen voor buiten.

Een meubel van steigerhout kan het hele jaar buiten staan, behandeld of onbehandeld. Behandeld hout werkt echter wel wat minder buiten.

We raden onze klanten wel aan de meubelen op latjes te zetten zodat deze droog van de grond staan. Heeft u de mogelijkheid de meubels droog te zetten in de herfst/winter dan is dit wel aan te raden.

Een steigerhouten tafel voor binnen.

Steigerhouten tafels voor binnen worden op maat gemaakt en eventueel afgewerkt met een beits, zoals white wash  grey wash of black wash. Naast grey wash en white wash kunnen we alle meubelen behandelen met uiteenlopende kleuren beits. Denk hierbij bijvoorbeeld aan antiek grenen, oud eiken en nog veel meer. Naast een afwerking met beits bieden wij ook een afwerking met dekkende verf.Als laatste kunnen we het blad afwerken met een harde laklaag tegen indringen van vuil.

 

Neem contact met ons op