Italië

Op slechts een afstand van 975 kilometer vanuit Utrecht, staan onze gezellige chalets op International camping in Porlezza te Italië. Onze chalets staan op een sfeervolle Italiaanse familiecamping direct gelegen aan het Luganomeer. Wij hebben chalets op 10-20 meter vanaf het meer, 50 meter vanaf het meer en op kleine loopafstand vanaf het meer maar deze chalets staan dichterbij het zwembad. Het Luganomeer is gelegen tussen het Comomeer en het Lago Maggiore. Porlezza heeft een mediterraan klimaat, ruim 2.200 zonuren per jaar, hierdoor is het ook in het vroege voorjaar tot laat in het najaar heerlijk aangenaam. In deze omgeving kunt u watersport uitoefenen, wandelen, fietsen, uitstapjes maken en nog veel meer.

De camping heeft een mooi zwemparadijs (27 x 25 meter) met grote glijbanen, kinderbad met  paddenstoelen en zon-/relax plaatsen, een speeltuin, supermarkt, ijssalon, pizzeria, disco etc  de camping staat meteen aan het meer.

Het Luganomeer is langzaam aflopend dus ook geschikt voor kleintjes. Op het meer zijn er volop watersport mogelijkheden zoals zwemmen ,surfen etc. Er is ook een mogelijkheid om te vissen, hier is wel een akte voor nodig.

Wij verhuren onze chalets incl. gas/water/elektra/parkkosten en vrij toegang tot het zwembad. Er dient een borg van € 100,00 betaald te worden aan het park, bij vertrek wordt hiermee de toeristenbelasting verrekend en het resterende ontvangt u terug van het park. De toeristenbelasting is € 1,00 p.p.p.n vanaf 14 jaar en ouder. Er komen verder geen kosten meer bij van de camping. De borg van € 100,00 wordt weer terug gestort als de chalet bij vertrek weer schoon en onbeschadigd is achtergelaten.
Buiten de camping biedt de omgeving tal van mogelijkheden. Een wandeling naar het ‘balkon van Italië waar u beloond wordt met schitterende vergezichten, de kleine dorpjes o.a Menaggio, Bellagio, Gandria dit zijn typische Italiaanse dorpjes. Winkelen in Lugano of Milaan of rondstruinen op één van de vele markten en genieten van het eten in één van de vele restaurantjes…te veel om op te noemen.

Onze accommodaties in Italië:

  • International camping Porlezza
  • Chalet 5 persoons  Casa Oleandro 
  • Chalet 5 persoons  Casa Iride
  • Chalet 5 persoons  Casa Violetta 
  • Chalet 5 persoons  Casa Rosa 
  • Chalet 5 persoons Casa Bruxelles
  • Chalet 5 persoons Casa Monaco
  • Chalet 5 persoons Casa Madrid
  • Chalet 5 persoons Casa Londra
  • Chalet 4 persoons Casa Bianca

Voor meer informatie en de beschikbaarheid, kunt u contact met ons opnemen via 0513-551550 of via willemiengerrit@gmail.com

Neem contact met ons op