Italië

Op slechts een afstand van 975 kilometer vanuit Utrecht, staan onze gezellige chalets op International Sportcamping in Porlezza te Italië. Onze chalets staan op een sfeervolle Italiaanse familiecamping direct gelegen aan het Luganomeer. Het Luganomeer is gelegen tussen het Comomeer en het Lago Maggiore. Porlezza heeft een mediterraan klimaat, ruim 2.200 zonuren per jaar, hierdoor is het ook in het vroege voorjaar tot laat in het najaar heerlijk aangenaam. In deze omgeving kunt u watersport uitoefenen, wandelen, fietsen, uitstapjes maken en nog veel meer.

De camping heeft een mooi zwemparadijs (27 x 25 meter) met grote glijbanen, kinderbad met  paddenstoelen en hydromassage en zon-/relax plaatsen.

Het Luganomeer is langzaam aflopend dus ook geschikt voor kleintjes. Op het meer zijn er volop watersport mogelijkheden zoals zwemmen,surfen etc. Er is ook een mogelijkheid om te vissen, hier is wel een akte voor nodig.

Tijdens je vakantie op Camping International je e-mail checken, surfen op het internet of de thuisblijvers verrassen met vakantiefoto’s? Dat kan! Je kunt namelijk gebruikmaken van het  draadloze (WiFi) netwerk op deze camping. Daarmee kun je in de buurt van jouw chalet overal surfen en mailen. Vergeet dus niet je laptop mee te nemen!

Hoe werkt het?

In de campingsupermarkt zijn tickets verkrijgbaar met een inlogcode en wachtwoord, die je toegang geven tot het internet.

Wij verhuren onze chalets incl. gas/water/electra/parkkosten en vrij toegang tot het zwembad. Er dient nog een toeristentax betaald te worden aan de camping van € 1,00 p.p.p.n vanaf 14 jaar aan de camping te betaald te worden. Er komen verder geen kosten meer bij van de camping. Borg € 100,00 maar als alles weer schoon en onbeschadigd is achtergelaten wordt dit uiteraard weer terug gestort.
Buiten de camping biedt de omgeving tal van mogelijkheden. Een wandeling naar het ‘balkon van Italie’ waar u beloond wordt met schitterende vergezichten, de kleine dorpjes in de omgeving bezoeken, winkelen in Lugano of Milaan, rondstruinen op één van de vele markten en genieten van het eten in één van de vele restaurantjes…te veel om op te noemen.

Onze accommodaties binnen Italië:

  • International Sportcamping Porlezza
  • Chalet 5 persoons ” Casa Oleandro ” 22
  • Chalet 5 persoons “Casa Iride” 88 A
  • Chalet 5 persoons” Casa Violetta ” 96 C
  • Chalet 5 persoons ” Casa Rosa ” 105

Voor meer informatie en de beschikbaarheid, kunt u contact met ons opnemen via 0513-551550 of via info@gewichaletverhuur.nl

Neem contact met ons op