Ameland

Vakantie vieren op één van de mooiste plekjes van Vakantiepark Klein Vaarwater! Gewi chaletverhuur heeft op dit mooie vakantiepark een tweetal 6 persoons chalets met 3 slaapkamers te huur. Bij helder weer kunt u aan de ene kant de Waddenzee en aan de andere kant de Noordzee zien!

Vakantiepark Klein Vaarwater is een prachtig park met faciliteiten voor jong en oud. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten op het recreatiepark waaronder een overdekt zwembad, bowlingbaan, tennisbaan, speeltuintjes, supermarkt, restaurant, souvenirwinkel en nog andere faciliteiten.  In de vakantieperiodes is er een recreatieteam aanwezig, waardoor het park geschikt is voor gezinnen met (kleine) kinderen.

Speciaal voor de grote gezinnen of de families die samen willen reizen hebben wij twee chalets die dichtbij elkaar staan. Onze chalets staan op G49 en G55.  Elk wel een eigen plek, maar toch dichtbij! Onze chalets zijn van alle gemakken voorzien en compleet ingericht. Uiteraard zijn deze chalets ook apart van elkaar te boeken.

Enkele weetjes

– De Chalets zijn op het gas, water, elektra, centrale verwarming en riool aangesloten
– TV aangesloten op de kabel.
– Huisdieren zijn NIET toegestaan.
– Roken is NIET toegestaan in de chalet
– Wij hebben 2 chalets, geschikt voor 6 personen met 3 slaapkamers.

– Draadloos beveiligd “Wifi” internet bij de chalet ( gratis ).
– Huurders dienen de chalet bij vertrek weer schoon en onbeschadigd achter te laten, hierdoor berekenen wij geen kosten voor de eindschoonmaak

Wij verhuren incl. gas/water/electra/parkkosten/toeristenbelasting/gratis WIFI en 2 vrijkaartjes voor het overdekte zwembad. Geen bijkomende kosten van de camping. Borg € 100,00 maar als alles weer schoon en onbeschadigd is achtergelaten wordt dit weer terug gestort.

Neem contact met ons op